Hardenberg

Open dag zorgboerderij het Leeuwenhart

Door de redactie

Zorgboerderij het Leeuwenhart aan de Rheezerveenseweg 6 in Heemserveen houdt op zaterdag 13 april een open dag. Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om de mogelijkheden van de nieuwe locatie te ontdekken én nader kennis te maken met het team van Zorgboerderij het Leeuwenhart.

Tegen een kleine bijdrage, die vanzelfsprekend voor materiaal of de dieren van de zorgboerderij wordt gebruikt, is er koffie en thee met eigen gemaakt appelgebak en zijn er allerlei andere lekkere dingen. Er is van alles te doen op de open dag. 's Middags is er een heerlijke lunch die mede mogelijk gemaakt is door de deelnemers.

Ben je niet in de gelegenheid om de open dag te bezoeken en wel geïnteresseerd , dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen om alsnog een kijkje bij ons te komen nemen en/of de mogelijkheden te bespreken.

Het Leeuwenhart biedt voornamelijk dagbesteding voor jongvolwassenen en jongeren met onder andere paarden en honden. Ook bieden ze individuele begeleiding en gaan ze starten met logeerweekenden op de manege aan de rand van het bos. Het lekker buiten bezig zijn en samen genieten staat bij de zorgboerderij centraal.