Twenterand

Open Dag Tennisvereniging de Bosbaan

Ingezonden

Persbericht

OPEN DAG TV DE BOSBAAN VROOMSHOOP 31 maart 2018

Vroomshoop – Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert TV de Bosbaan haar jaarlijkse open dag, als start van het nieuwe tennisseizoen boordevol tennisplezier en activiteiten.

Iedereen is op deze dag welkom om een kijkje te komen nemen op ons mooie tennispark, of je nu alleen komt kijken uit nieuwsgierigheid of direct mee wilt doen met de activiteiten.

De vereniging organiseert deze OPEN DAG van 13:00 – 16:00 uur aan de Vroomshoopseweg 42, tussen Vroomshoop en Den Ham.

De opening wordt verzorgd door de voorzitter, waarbij de nieuwe trainer Pim Heinhuis wordt voorgesteld en we afscheid nemen van trainer Alexander Postma. Pim heeft ruime ervaring als tennisleraar en zal deze middag de clinics verzorgen.

Je mag de tennisbaan op met sportschoenen (geen grove zool), "De Bosbaan" zorgt voor rackets en tennisballen.

Van 13:15 tot 15:00 uur wordt een tennis clinic voor de jeugd gegeven. Iedereen kan hier aan mee doen. Er is een programma waarbij kinderen op een leuke manier de vaardigheden en de tactiek leren van het tennissen. Ze leren de sport te spelen met spelvormen en materialen die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling. Zorg dus dat je op tijd bent, neem vrienden mee en ervaar zelf hoe leuk tennissen is.

Vanaf 15.00 uur kunnen de senioren (18+) de baan op om rackets, te testen en gezellig een balletje te slaan, waarbij de trainer aanwezig is om tips te geven.

De gehele middag is er van alles te doen op en rond de tennisbaan. Voor de kinderen is er een springkussen, warme chocolade melk en een chocoladefontein en je kunt geschminkt worden.

Uiteraard is het vorig jaar vernieuwde clubhuis en overdekte terras open om gezellig een drankje te drinken. Kom dus gerust langs en laat je informeren over de mogelijkheden om lid te worden bij de tennisvereniging en de tennislessen.

Kijk voor meer informatie op de website www.tvdebosbaan.nl