Hardenberg

Open dag Pop- en Muziekschool Vechtdal

Door de redactie

Op zaterdag 8 februari zal Pop- & Muziekschool Vechtdal haar deuren openstellen voor een open dag. Deze vindt plaats bij de Muziekschool aan de Moerheimstraat 144 van 10.00 tot 13.00 uur, in het gebouw waar ook The Fellowship of Acoustics is gevestigd. Tijdens de open dag kunt u kennismaken met de muziekdocenten en de verschillende muziekdisciplines: zang, piano, drums, gitaar, basgitaar en viool. Niet alleen is het natuurlijk heel leuk om de muziekschool met haar vele talenten in actie te zien, ook bestaat er de mogelijkheid meer informatie te krijgen over muziekonderwijs voor u of uw kinderen.

Deze open dag sluit aan op de zeer drukbezochte voorspeelavonden die op donderdag 30 en vrijdag 31 januari plaatsvonden. Een kwart van de 200 leerlingen heeft op één van deze avonden zijn talenten laten zien aan familie en vrienden, wat resulteerde in honderden bezoekers. Diverse leerlingen emotioneerden met hun optreden. De muziekschool gaat uit van het principe 'de leerling bepaalt', en de avonden werden dan ook gevuld met een breed scala aan muziekstijlen, van klassiek- tot rock en metal. Alle disciplines kwamen aan bod.

Om het publiek de sfeer binnen de muziekschool nogmaals te laten ervaren opent Pop- & Muziekschool Vechtdal zaterdag dus nogmaals haar deuren. Onder het genot van een kop koffie of ranja kunnen zowel kinderen als volwassenen de sfeer en lessen ervaren tijdens de open dag. Bij Pop- & Muziekschool Vechtdal staat de combinatie van kwaliteit en plezier hebben in haar muzieklessen voorop. De jonge muziekschool telt nu 200 leerlingen en heeft zich ten doel gesteld de komende jaren verder uit te breiden. Sinds kort worden er ook basgitaarlessen gegeven en is er een popgroep voor kinderen gestart.