Ommen

Open Dag Pianoforte afgelast

Door de redactie

De Open Dag die Muziekschool Pianoforte in Ommen had gepland voor zaterdag 24 oktober gaat niet door. Dit in verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Met in achtneming van de regels mag Muziekschool Pianoforte overigens wel een Open Dag organiseren, aangezien er minder dan dertig personen per ruimte zijn en er een doorloop is. Voor de muziekschool staat de gezondheid van de docenten en de bezoekers voorop en daarom is besloten de Open Dag niet door te laten gaan.

Belangstellenden kunnen wel langskomen om informatie in te winnen en een gratis proefles aan te vragen. Nelly Armenian, directeur van Muziekschool Pianoforte, zal buiten staan met een informatiestand. Belangstellenden worden verzocht om daarbij gepaste afstand te bewaren tot anderen.

Proefles

Belangstellenden kunnen ook via www.muziekschoolpianoforte.nl of via info@muziekschoolpianoforte.nl een gratis proefles in november aanvragen. Na aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact met hen opgenomen om een proefles in te plannen. Dit geldt niet alleen voor de lessen in Ommen, maar ook voor de lessen in Hardenberg, Lemelerveld, Vroomshoop, Den Ham, Westerhaar en Vriezenveen.