Hardenberg

Open dag bij De Haere

Door de redactie

Op zaterdag 11 mei a.s. is De Haere wedstrijdsponsor van de wedstrijd HHC Hardenberg ¿ Kozakken Boys op sportpark De Boshoek. Als goede buren maken de fysio- en ergotherapeuten er meteen een buurtfeestje van: de praktijk houdt diezelfde dag van 10.00 tot 14.00 uur open dag voor iedereen die benieuwd is wat er bij De Haere, Hessenweg 74 in Hardenberg, allemaal te beleven valt. En dat is veel meer dan alleen fysio- en ergotherapie.

Naast het verhelpen van klachten maakt De Haere zich ook sterk voor het voorkomen van klachten. Hun visie op gezondheid is helder: beweging is de bron voor een fit en gezond leven. Daarom ondersteunt en/of organiseert de praktijk veel lokale activiteiten zoals de kidsrun van de Vrieling City-Run, de Dion triathlon en Old Stars walking football. Daarnaast biedt De Haere zelf op De Boshoek een groot en groeiend aantal beweeglessen en leefstijlprogramma's, variërend van fysiofit, pilates en sportief wandelen tot de valpreventiecursus voor ouderen en het programma Gezond Gewicht.

Tijdens de open dag is er veel aandacht voor bewegen: bezoekers kunnen zich uitleven met de Fysiofit apparaten en meedoen met oefeningen uit de valpreventiecursus. Er is een oefenparcours scootmobiel rijden uitgezet en de sportfysiotherapeut houdt gratis sportspreekuur. Geïnteresseerden kunnen kennismaken met de fysio- en ergotherapeuten en hun specialismen, waaronder sinds kort ook bekkenfysio en handtherapie. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de andere zorgprofessionals die praktijk houden in het pand van De Haere: de osteopaat, podotherapeut, acupuncturist en diëtist.