Hardenberg

O.P.A. Hessenweg schenkt aan Care 4 Brittle Bones

Door de redactie

Ze staan iedere vrijdag achter de Hessenwegkerk in Hardenberg (Heemse), de oud papiercontainers. Veel mensen weten de weg naar de containers te vinden. Met de opbrengst van het ingezamelde oude papier worden goede doelen gesteund waaronder dit keer stichting Care 4 Brittle Bones.

Stichting Care 4 Brittle Bones zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die lijden aan de bindweefsel aandoening Osteogenesis Imperfecta. Deze aandoening zorg bij veel patiënten voor extreem breekbare botten, vermoeidheid en een afwijkende lichaamsbouw. Omdat de aandoening zeldzaam is, is het een hele uitdaging om geld in te zamelen voor onderzoek.

Rick Brink die zelf Osteogenesis Imperfecta heeft mocht de cheque in ontvangst nemen: "Ik ben ontzettend blij met de donatie van O.P.A. Hessenweg. Doormiddels van dit soort donaties kunnen we onderzoek doen naar de aandoening die ik heb en kunnen we de kwaliteit van leven voor patiënten verbeteren, zodat zij kunnen doen wat ze willen doen"

Wilt u meer informatie over stichting Care 4 Brittle Bones, neem dan gerust eens een kijkje op de website: www.care4brittlebones.org.