Hardenberg

Op stap op de boerderij seizoen

Door de redactie

Net als voorgaande jaren is ook voor 2019 het familie uitje 'Op stap op de boerderij' weer georganiseerd in samenwerking met enthousiaste boeren en Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten uit Hardenberg.

Vanwege het succes in de afgelopen vijf jaar wordt ook deze zomer 'Op stap op de boerderij' georganiseerd. Op vier donderdagen in de zomervakantie, te weten 25 juli, 1, 8 en 15 augustus, in de vorm van een compleet dagje uit op de fiets voor gezinnen. Een boeiend programma waarin kinderen zelf, met hun ouders of opa en oma, op stap kunnen gaan op de boerderij. Onderweg is er van alles te zien en beleven, zoals een kijkje bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, zelf pannenkoeken bakken, verdwalen in een maisdoolhof en bessen plukken in de bessentuin.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan op! De kosten zijn 17,50 euro per persoon (vanaf 3 jaar), voor een complete verzorging bestaande uit drinken, pannenkoek (tegen meerprijs meer ingrediënten op de pannenkoek) en het plukken van diverse soorten bessen. Deze verrassende dag uit voor het hele gezin begint om 10.00 uur bij 'Pluimveebedrijf Van der Veen', Hardenbergerweg 27a, Bergentheim. De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur. De afstand is ongeveer 25 kilometer. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de route per auto af te leggen. Voor opgave en meer informatie kunt u contact opnemen met Restaurant De Rheezerbelten, 0523-270012. Opgeven kan tot de dag voor de fietstocht, dus tot 24 juli, 31 juli, 7 en 14 augustus. Vol is Vol!