Hardenberg

Ook in 2019 komt HCM met een projectkoor

Door de redactie

De ledenwerfcommissie van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor is actief om mannen te enthousiasmeren te gaan zingen in het koor.

Aan het begin van het nieuwe seizoen gaan ze een projectkoor organiseren. Dat doet het HCM vaker en telkens zijn er mannen die zich bij het koor willen aansluiten."Dat had ik veel eerder moeten doen", Velen die de stap hebben gezet via het projectkoor lid te worden van het HCM, reageren op deze manier.

Een extra reden om mee te doen is wellicht het naderende 60 jarig bestaan van het koor in 2020. Daar zal de nodige aandacht aan worden geschonken met onder andere concerten in de Voorveghter. Daar zal ook te horen zijn dat het HCM een heel gevarieerd repertoire zingt. Lijkt het u wat om te zingen bij het HCM dan is er nu de gelegenheid en wordt u geheel vrijblijvend uitgenodigd om deel te nemen aan het projectkoor. De data zijn 18 en 25 september en eventueel 02 oktober in 'de Schakel' bij de Höftekerk in Hardenberg. De uitvoering is dan tijdens het majaarsconcert op vrijdag 4 oktober 2019. U bent Van harte welkom. Ook om te komen luisteren.