Hardenberg

OOGST Woonmanifestatie bij Haverkort Interieurs

Door de redactie

Een feestje voor de zintuigen: OOGST 2019! Deze 37ste editie van de jaarlijkse herfstmanifestatie van Haverkort Interieurs is een bruisende ontmoetingsplek voor liefhebbers én makers van design en lifestyle, die elk jaar door meer mensen wordt ontdekt. Bezoekers bewonderen oogstrelende ontwerpen, proeven verschillende stijlen en sferen in interieur en lifestyle, bekijken primeurs en snuffelen nieuwsgierig aan de laatste trends en bijzondere noviteiten. "De bezoeker wordt verleid door wel héél aantrekkelijke OOGST-aanbiedingen, die een interieur naar een hoger niveau zullen tillen. En ondertussen geniet hij of zij met volle teugen van de live muziek en smakelijke hapjes en drankjes!", aldus Herman Haverkort, directeur van Haverkort Interieurs.

Hij vervolgt: "Elk jaar doen we ons best om er een fantastisch evenement van te maken: OOGST biedt bezoekers 10.000 m² aan woonbeleving, activiteiten, presentaties, innovaties, aanbiedingen en proeverijen. Onze showroom is speciaal ingericht en versierd om iedereen zo sfeervol en feestelijk mogelijk te verwelkomen. Het Advieshuis is het middelpunt van de OOGST, omdat dit de kern is van wat wij de klant bieden: volop aandacht voor alle mogelijke wensen op het gebied van wonen en lifestyle. In de speciale ruimte van Het Advieshuis vertalen wij interieurdromen naar professioneel advies en uiteindelijk: een concreet interieurplan, dat perfect past bij de klant."

Sfeer proeven en design snuiven

Tijdens de OOGST neemt Haverkort Interieurs haar bezoekers mee naar een wereld van schoonheid, comfort en functionaliteit. Speciaal hiervoor heeft men fraaie en ook spiksplinternieuwe studio's ingericht, met daarin de nieuwste collecties van alle grote meubelmerken, geflankeerd door interessante stands en enthousiaste presentaties van toonaangevende fabrikanten en meubelmakers. Haverkort schetst: "De klant neemt een hapje en een drankje en wandelt vervolgens door onze Designstraat, waar hij of zij zich vergaapt aan schitterend design en de prachtige opstellingen van de grootste en meest innovatieve ontwerpers en fabrikanten. Men geniet van onder meer onze Gin Tonic proeverij en zorgt er in elk geval voor dat men de gloednieuwe studio's van Harvink en Passe Partout niet mist."

Trends & noviteiten

De OOGST barst van de trends en innovaties. Zo presenteert Haverkort met heel veel trots een schitterende low dining opstelling in een gloednieuwe Passe Partout studio. "Bezoekers die houden van lekker lang tafelen en relaxed loungen worden heel blij van deze nieuwe 'low dining' trend", aldus Haverkort. Nóg een interieurtrend is die van gerecycled afval, dat middels een innovatief proces wordt omgezet in fraai, hoogwaardig materiaal. Hoe mooi kan plastic afval uit de oceaan zijn? U ziet het op de OOGST, waar onder meer enthousiaste vertegenwoordigers van Van de Sant, De Ploeg en Belakos Flooring u laten zien wat zij maken van oude visnetten en plastic flessen en tassen. Ook worden er interessante presentaties verzorgd over onder meer recycling in de woonbranche. Laat u inspireren!

Inruilactie

Haverkort: "We willen samen met onze partners en klanten vakmanschap en oogstrelend design vieren, waarbij dit jaar 'modern design' en 'industrial lifestyle' in het bijzonder de aandacht krijgen. Maar ook willen we onze klanten de mogelijkheid geven om eens extra voordelig te shoppen voor kwaliteitsmeubels en woontextiel. Ik durf rustig te zeggen: Nergens vindt men zoveel goede deals als tijdens OOGST! Kijk bijvoorbeeld eens goed naar uw oude bankstel.... is het niet tijd voor een nieuw exemplaar? Nu is het moment! Tijdens de OOGST is een oude bank namelijk geld waard. In onze Montèl Brandstore leggen we graag aan u uit hoe dat werkt!"

Vier en beleef de OOGST!

OOGST 2019 vindt plaats van 17 tot en met 27 oktober in de indrukwekkende showroom van Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer. Een bezoek aan OOGST is geheel gratis. Er zijn zeer ruime openingstijden. Bezoekers zijn van harte welkom. Haverkort Interieurs is gevestigd aan de Hoofdweg 89, 7741 PM Steenwijksmoer (bij Coevorden). Telefoon: 0524 512603. Website: www.haverkort-interieurs.nl.