Twenterand

Ontmoetingscentrum Juliana officieel geopend

Door de redactie

Ontmoetingscentrum Juliana in Den Ham is op donderdag 14 februari officieel geopend. Wethouder Harmsen van Gemeente Twenterand deed het openingswoord. Hij benadrukte het belang van een laagdrempelige, informele plek voor mensen met geheugenproblematiek en hun naasten. "Wat mooi, dat we daarvoor terechtkunnen in het muziekgebouw Juliana", aldus de heer Harmsen.

Ongedwongen en in informele sfeer elkaar ontmoeten, dat is de bedoeling van het Ontmoetingscentrum. "Er is (nog) geen vaststaand programma, samen met de bezoekers gaan we kijken naar een invulling. Vanuit het Ontmoetingscentrum willen we graag mensen met geheugenproblemen en hun naasten zo goed mogelijk ondersteunen en op weg helpen".

Na het voorstellen van Sylvia Hollander en Margret Overkamp van Evenmens als aanspreekpunten van het ontmoetingscentrum werd er gekeken naar de indrukwekkende documentaire 'Mijn hoofd in jouw handen'. De middag werd afgesloten met een ontspannen, muzikale afsluiting met als titel 'ik heb je voor het eerst ont-moet...'.

Het Ontmoetingscentrum is gevestigd in Muziekgebouw Juliana aan de Slingerweg 3 in Den Ham is elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Kom gerust even binnenwandelen.