Hardenberg

Ongeïnspireerd SV Dedemsvaart verliest van Emmeloord

Ingezonden

Vooraf leek het nog wel een aardig potje te kunnen worden tussen de nummer 8 (Emmeloord) en de nummer 9 (Dedemsvaart) van de ranglijst. Achteraf bleek het echter een potje waarin Dedemsvaart niet de inspiratie had om in de polder tot een goed resultaat te komen. Na een 1-0 ruststand werd het 4-0 voor de sportclub uit Emmeloord.

Na een klein half uur moest Reamon Knol het veld geblesseerd verlaten. Niels de Boer werd zijn vervanger. Vlak voor de rust kwam Emmeloord op voorsprong. Rik Beekman tekende voor de 1-0.

Vijf minuten na rust scoorde Beekman ook de 2-0. Aan die treffer ging slecht verdedigend werk van de oranjehemden vooraf.

Maric Naaktgeboren scoorde na ruim een uur voetbal de 3-0 en vijf minuten na die treffer bracht Marc Loosman de 4-0 eindstand op het scorebord.

Nog 90 minuten te gaan en dan zit het seizoen er weer op. Gehoopt wordt dat de inspiratie er volgende week in de laatste thuiswedstrijd tegen Asser Boys wel is en dat het seizoen met een positief gevoel afgesloten kan worden.