Hardenberg

Ondersteuning bij vitale levenswijze op Zorg en Welzijn Plein

Door de redactie

Inwoners van de regio Hardenberg kunnen (ook digitaal) via het Zorg en Welzijn Plein in het LOC+ te Hardenberg ondersteund worden bij een vitale levenswijze. Sinds maandag 4 januari is ook Ergonad Coaching & Training hier gevestigd.

Ergonad verzorgt de re-integratietrajecten 'Naar werk' en 'Werkfit' o.a. in samenwerking met het UWV. Daarnaast begeleidt Ergonad studenten bij studie- en beroepskeuze vraagstukken met hun unieke programma Who am I (WAI). Juist in tijden van corona lopen veel mensen rond met vragen over hun toekomst. Ergonad ondersteunt diegenen die stappen willen zetten in hun carrière, maar staat ook klaar voor mensen die vanwege een beperking niet verder komen in hun huidige baan. Ook startende ZZP'ers kunnen met hun vragen hier terecht. Eigenaar Erik Dam: "In essentie gaat het om samen bouwen aan zelfvertrouwen om doelen te bereiken. Daarbij staat en valt alles met de kunst van het luisteren."

Ergonad werkt met een flexibele schil van ervaren loopbaanprofessionals in de regio Twente en Salland vanuit vestigingen in Fleringen (Tubbergen), Zwolle, Hengelo en Emmen en Hardenberg.

Dam kent het LOC+ al langer en is blij dat nu ook zijn eigen bedrijf hier gevestigd is. De partners in het LOC+ dragen gezamenlijk bij aan een vitale regio, wat inwoners verder kan helpen en (nieuwe) kansen biedt tot samenwerking. Naast het Samen Doen Team zijn ook de GGD, Accare, Tactus Verslavingszorg, Stichting De kern, Voetier, Vechtdal Wonen, PerspektieV, Sportservice Groep, USG Restart, van Dam Loopbaanbegeleiding en Argonaut gevestigd op het Zorg & Welzijn Plein.

Het Zorg & Welzijn in het LOC+ is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag. In verband met de huidige situatie is het raadzaam om een afspraak te maken voor bezoek, zie www.loc-hardenberg.nl/zorg-welzijn.