Hardenberg

Ondernemershuis Twenterand begint het jaar met stevig nieuwjaarsontbijt

Door de redactie

Het Ondernemershuis Twenterand staat als een huis. Al ruim drie jaar biedt het onderdak aan zelfstandige professionals uit diverse vakgebieden. Het ondernemershuis wordt ondanks een klein verloop, continu bewoond door zo'n 12 ambitieuze huurders. Het afgelopen jaar werden er diverse kennissessies voor ondernemende Twenteranders georganiseerd. Eén van de succesfactoren was het ondernemersontbijt, daar wordt het nieuwe jaar op vrijdag 31 januari dan ook mee afgetrapt.

Pitch

Volgens goed gebruik wordt er tijdens dit ontbijt gepitched door een lokale ondernemer. Henrieke Nevenzel van Van Ols Communicatie geeft een korte presentatie over haar bedrijf en werkzaamheden. Ze is bovendien één van de huurders van het Ondernemershuis Twenterand dat gevestigd is op industieterrein de Weitzelpoort in Vriezenveen. Na de pitch staat het event vooral in het teken van ontmoeting en gezelligheid. Iedereen die zichzelf betiteld als een ondernemende Twenterander is van harte welkom.

Aanmelden

Voor het nieuwjaarsontbijt wordt eenmalig extra groot uitgepakt door het Ondernemershuis, Rosita van de Kruk van de Verrassende Tafel staat garant voor een geslaagde invulling van de ontbijttafel. Om deel te nemen aan het ontbijt kan een mail gestuurd worden naar info@ondernemershuistwenterand.nl, er wordt slechts een kleine bijdrage van vijf euro gevraagd en deze is ter plaatse te voldoen. Het Ondernemershuis Twenterand is te vinden aan de Weitzelweg 6 in Vriezenveen. De aanvang van het nieuwjaarsontbijt op vrijdag 31 januari is om 7.30 uur en duurt tot ongeveer 8.30 uur.