Hardenberg

ONDERLINGE COMPETITIE DE HAMMERDAMMER

Ingezonden

Dinsdag gingen de eerste wedstrijden weer van start voor de onderlinge competitie.

J.Slotman speelde een puike partij tegen W.Bouwhuis, in het begin ging het mooi gelijk op, maar halverwege de partij lijkt het erop dat Bouwhuis een betere stand heeft, maar een kleine fout van hem word gelijk goed afgestraft door Slotman en zodoende moet Bouwhuis toch zijn meerdere erkennen in deze partij 2-0.

J.Kooman neemt het op tegen K.Meuleman, hoewel Kooman zijn uiterste best doet kan hij het niet bolwerken tegen Meuleman en deze wint dan ook verdiend 0-2.

H.Braakman tegen G.Endeman is een zeer interessante partij, waarin de oudste van de vereniging zich kranig weert, en het Braakman zeer lastig maakt al komt Braakman op de helft van de partij een schijf voor, en dat is normaal gesproken voor deze man dan een gewonnen wedstrijd, maar hij heeft deze avond zeer veel geluk dat Endeman een plakker over het hoofd ziet anders had de partij tot remise geleid, maar nu komt hij met de schrik vrij en wint 2-0.

J.v.d.Vegt en J.Bonthuis maken er een mooie partij van en halverwege de partij lijkt het er op dat v.d.Vegt zijn meerdere moet erkennen in Bonthuis, want zij komt door een mooie combinatie twee schijven voor, maar v.d.Vegt geeft niet op en haalt op het eind er een combinatie uit waardoor er een doorbraak is naar dam, dit geeft v.d.Vegt de ruimte om uiteindelijk toch nog remise te bereiken 1-1.

J.Braakman tegen E.Stokvis is een zeer spannende partij waarin beiden weinig weggeven, maar hoe verder in de partij ze komen neemt J.Braakman iets meer het het spel in handen, en na een mooie combinatie haalt ze de volledige winst binnen 2-0.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer