Hardenberg

Onderdelenspecialist Keep verhuist

Door de redactie

Vanaf drie februari zet Gert Keep zijn vertrouwde onderdelenhuis voort in het voormalig 'technisch bureau Fikse', ingang aan de Sportlaan. Het bijbehorende openingsfeest laat nog even op zich wachten, dat vindt plaats in mei. Dan bestaat de winkel 20 jaar.

In de winkel aan de Europaweg wordt inmiddels ingepakt. "Ongelofelijk, wat je allemaal tegenkomt", lacht Gert Keep, "Onderdelen en andere spullen waarvan ik dacht dat ik ze kwijt was". Nee, weggooien doet hij ze niet, "Je zult zien, een dag later wordt er om gevraagd".

Veranderende tijden vragen om een andere bedrijfsvoering. Gert Keep is zich er terdege van bewust. De ochtenden gaat hij invullen door reparaties aan huis te verrichten, 's middags staat hij in de winkel. Dat betekent dat de winkel, behalve zaterdag (hele dag open), alleen de middagen open is. Dinsdag blijft het onderdelenhuis, zoals altijd, gesloten. Aan de inventaris verandert hoegenaamd niets, zij het iets compacter en met nog meer focus op duurzaamheid en met de vertrouwde betrokkenheid en service voor de klant. Ook de contactinformatie blijft hetzelfde. Let op: de onderdelenspecialist is van 27-01 tot 01-02 gesloten!

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer