Hardenberg

Onder Ons De Krim opent de PKO weide

Door de redactie

Het zwembad Onder Ons in De Krim ging als eerste buitenbad van de gemeente Hardenberg open. Geheel coronaproof. Elke week is er geëvalueerd en is er gekeken naar de mogelijkheden om stappen te maken om zoveel mogelijk zwemplezier te geven. En dat lukt steeds meer. De zwemlessen zijn weer opgestart en er is een speciaal activiteiten programma voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar.

Het is nu tijd voor een volgende stap. Wederom als één van de eerste baden wordt het recreatief zwemmen mogelijk gemaakt voor de kleinste Krimmers. Deze groep viel namelijk wat buiten de boot maar door goed te kijken naar mogelijkheden is het voor deze groep vanaf maandag 22 juni mogelijk dat deze groep komt zwemmen. En dat komt mooi uit met het prachtige weer dat in aantocht is.

Voor deze groep wordt de PKO weide ingericht. Deze weide is speciaal bestemd voor Peuter, Kleuter en Ouder en grenst direct aan het peuterbad. Meer informatie, ook over zwemles, is te vinden op de website van het zwembad: www.zwembaddekrim.nl