Hardenberg

Omega-3-6-9 met 100% biologische Chiazaadolie

Door de redactie

Chiazaad staat bekend als energiebron en om haar vele gezondheidsbevorderende eigenschappen. Maar bovenal ontleent chiazaad haar bijzondere reputatie aan het feit dat de uit chiazaad koudgeperste olie de rijkste natuurlijke bron van Omega-3 (60%) is, die er te vinden is. Bovendien heeft dit 'vloeibare goud' de ideale 3:1 verhouding Omega-3:Omega-6!

Een dagdosering chiazaad, twee keer daags twaalf druppels bevat maar liefst 3.680 mg Omega-3, 1.005 mg Omega-6 en 300 mg Omega-9 vetzuren. Hierdoor is Chiazaadolie een betere keuze dan bijvoorbeeld visolie. Daarnaast smaakt het niet alleen aanzienlijk beter, maar is het ook volledig geurloos. Chiazaadolie heeft een lichtromige smaak, is heerlijk in salades en in bijvoorbeeld yoghurt of kwark. Twee keer daags twaalf druppels Chiazaadolie door gerechten of koude dranken is dus te beschouwen als een enorme omega boost. Per flesje bevat het maar liefst 42 dagdoseringen.

Chia op je huid!

Wat veel mensen (nog) niet weten is dat Chiazaadolie ook uitermate geschikt is voor cosmetisch gebruik. De koudgeperste, pure en zuivere olie is 100% biologisch en bevat een hoog gehalte aan alfa-linoleenzuur, wat rimpels en vergrote poriën helpt te minimaliseren en tegelijkertijd een gezond functioneren van de cel stimuleert. Hiernaast bevat chiazaadolie een zeer hoog aantal phytonutriënten en antioxidanten (natuurlijke bescherming van de huid) en biedt het vooral in de koude maanden een hele hulp bij een droge en/of gevoelige huid. In tegenstelling tot dure cosmetica van grote merken weten we van chiazaadolie zeker dat het een weldaad voor de huid is. Chia hydrateert en verzorgt, beschermt tegen uitdroging en verzacht en hersteld zelfs een beschadigde huid! Kortom chiazaadolie mag niet ontbreken in uw keukenkastje.

it's Amazing pure en biologische Chiazaadolie met maar liefst 42 dagdoseringen is verkrijgbaar bij uw G&W GezondheidsWinkel Bio Kruid te Hardenberg.