Ommen

Oma Willems opent per ongeluk Zorgpunt Ommen

Door de redactie

Op maandag 7 januari heeft Zorgpunt een nieuwe winkel geopend aan de Varsenerstraat 10 in Ommen. Oma Willems nam alvast een kijkje voordat de officiële opening plaatsvond en werd 'per ongeluk' opgesloten.

Op haar eigen unieke manier kwam Oma Willems nieuwsgierig binnenlopen om te vragen wat er aan de hand was. Eigenaar Jan Altena heeft haar het een en ander uitgelegd over het aanbod in de winkel van Zorgpunt Ommen. Net zoals in Zorgpunt Hardenberg kunt u nu ook in Ommen terecht voor een ruim assortiment van diverse zorghulpmiddelen.

Van rollators, scootmobielen, loopfiets, keukenhulpen, telefoons, wandelstokken tot persoonsalarmering, alles op het gebied van veilig en zelfstandig wonen. Zorgpunt Ommen wil u graag op weg helpen met advies. Per ongeluk werd Oma Willems opgesloten door het personeel, maar hierbij heeft ze tot haar grote verbazing wel de feestelijke opening verricht. Zorgpunt Ommen kunt u vinden aan de Varsenerstraat 10 in Ommen. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.30 uur tot 12.30 uur.