Hardenberg

Oldtimer- en Oude Ambachtendag Museumboerderij Kloosterhaar-Balderhaar

Door de redactie

Zaterdag 14 september aanstaande is er weer de Open Monumentendag. Op deze dag organiseert Museumboerderij Kloosterhaar-Balderhaar in samenwerking metde O.T.M.V. (Oude Trekker en Motoren Vereniging) in het kader van haar veertig-jarig bestaan, een speciale Oldtimer- en Oude Ambachten dag op het prachtige museumerf.

Medewerking wordt verleend door de werkgroep Noaberschap. Omdat het jaarlijkse pannenkoekfeest bij het dorpshuis afgelopen zomer door de hitte is afgelast, zullen er op deze dag pannenkoeken gebakken worden! Wilt u Hooglandervlees proeven? Dan bent u bij Stal Ravenhorst aan het juiste adres! Diverse plaatselijke ondernemers zullen met stands aanwezig zijn. De smederij zal weer operationeel zijn, onze imker is aanwezig, en verder is er onder andere een houtsnijder, een stoelenmatter, een pompdoeken- en planten/bloemstukkenkraam, Landschap Overijssel, Stichting Engbertsdijksvenen enzovoort.

Op ons erf zullen ruim vijftig oldtimer-tractoren, machines en werktuigen aanwezig zijn. Hieronder bevinden zich ook diverse nieuwe tractoren en machines. En alsof alles nog niet genoeg is wordt één en ander muzikaal ondersteund door de harmonicagroep 'Salland Steiers' uit Hardenberg. Natuurlijk is ons museum ook de gehele dag voor bezichtiging geopend!

Wij hopen u van 10.00 ¿ 17.00 uur te begroeten aan de Verlengde Broekdijk 16 in Kloosterhaar.