Hardenberg

Offringa organiseert TwinTrac opstapdag

Door de redactie

Op vrijdag 23 augustus organiseert Offringa aan de Jachthuisweg 14 in Heemserveen de TwinTrac opstapdag. De demonstraties beginnen om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om dit te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

TwinTrac is een optie die het trekker merk Valtra al decennia lang aanbied en wat kort gezegd inhoudt dat er een extra stuur + bediening achterin de cabine van de trekker zit waardoor je bij bepaalde werkzaamheden achterom zit en alles kan bedienen. Dit zorgt ervoor dat er bepaalde werkzaamheden enorm vergemakkelijkt worden!

Offringa wil de Valtra trekkers + TwinTrac deze avond graag wat meer onder de aandacht brengen en zal het TwinTrac principe demonstreren met diverse toepassingen zoals grasmaaien, balen laden en takken snipperen. Tevens is er een ruime gelegenheid dat u zelf een trekker probeert en ook zullen er Valtra trekkers zijn zonder TwinTrac waar u uitgebreid mee kan testrijden.

Over Offringa

Offringa is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop, verhuur en service van Valtra tractoren. Met de hoofdvestiging in Creil en een vestiging in Coevorden bedienen we vele klanten in Noord-Oost Nederland die actief zijn in vele verschillende takken van sport. Denk hierbij aan melkveebedrijven, akkerbouwers, groenvoorzieningsbedrijven, loonwerkers, bosbouwbedrijven, maar ook aannemers en verhuurbedrijven hebben hun weg naar ons toe al gevonden. Graag hopen we u te ontmoeten op 23 augustus in Heemserveen.