Hardenberg

Noord 7 opent de deuren

Door de redactie

Op zaterdag 23 februari was het dan eindelijk zover: de deuren van Noord 7 aan de Noorderweg 7 in Vroomshoop gingen open. Met deze opening hebben we in Vroomshoop weer een fantastische zaak in het voormalige pand van Kooi. Dit maal echter met een andere invulling: Bij Noord 7 wordt een prachtige mix verkocht van damesmode, lifestyle en cadeau artikelen. U vindt er trendy verlichting, wenskaarten, kussens, aardewerk, wanddecoratie en veel meer.

De modecollectie bestaat uit een bijzondere mix van hoofdzakelijke Deense en Nederlandse labels in een gevarieerde stijl en prijs. Het team bestaat uit een aantal bekende gezichten van onder andere Kloffie's & Zo en Indubio Cadeau. De zaak heeft een uiterst trendy en vooral sfeervol interieur waarbij gebruik is gemaakt van de laatste trends zoals krijtverf, betonlook en kalkverf welke ook in de winkel te verkrijgen zijn.

Door het brede assortiment aan kleding en cadeauartikelen is het een winkel waar u gemakkelijk even binnenloopt, dus neem gerust een kijkje.