Hardenberg

NK ticket voor acro trio Gramsbergen

Ingezonden

Afgelopen weekend vond de halve finale acrogym C-lijn plaats in Den Bosch

Gv Gramsbergen was met twee teams vertegenwoordigd.

Zaterdag 11 mei mochten Suzanne Heerkes, Corien Bakker en Isa Belt hun twee mooie oefeningen laten zien. Met veel enthousiasme en voor Isa het eerste seizoen acrogym deden ze het super goed. Ze kregen totaal 47.200 punten en dit was goed genoeg voor een keurige zevende plaats. Helaas gingen er maar vier teams van de twintig door naar de halve finale

Zondag 12 mei was het de beurt aan Lonneke Heerkes, Lynn Bosch en Jasmijn Hekman. Zij waren vorig jaar Nederlands Kampioen in de D junioren en zijn dit jaar een lijn omhoog gegaan. Er deden vijftien trio's in de C junioren mee. Zij hebben twee keurige oefeningen laten zien. Ze mochten het podium beklimmen en de bronzen medaille in ontvangst nemen. Hiermee zijn ze rechtstreeks geplaatst voor het NK 22 juni in Ahoy.

Volgend weekend is het de beurt aan de negen teams van de D/E lijn in Oss.

TURNEN:

Ook dit weekend werd er zaterdag in Hoogeveen geturnd door de turnsters van de 3de divisie. Sanne Noordkamp, Aymée Brink en Floor Bruggink kwamen hier in actie. Helaas komen de zusjes isa en Britt Belt niet mee doen aan deze wedstrijd ivm halve finale

acrogym. Aymée is viertiende geworden, Sanne vierde en Floor mocht het podium beklimmen en de gouden medaille in ontvangst nemen.

Zondag vond de halve finale NK 3de divisie plaats. Floor en Isa mochten weer in actie komen. Zij hebben helaas punten laten liggen op brug, maar verder een goede wedstrijd geturnd. Isa werd achttiende en Floor veertiende van half Nederland.

Al met al zijn we super trots op al onze meiden. Top prestatie met zo weinig trainingsuren!