Twenterand

Zingen zo lang je leeft!

Door de redactie

Zingen tot eer van God is een van de uitgangspunten van jongerenkoor Judah. Graag willen zij dit ook delen met de mensen om hen heen. Dit gaan zij doen tijdens het zomerconcert in Vriezenveen op zaterdag 29 juni. Het concert begint om 19.30 uur in de Grote Kerk te Vriezenveen. Iedereen is van harte welkom.

Zij hebben een prachtig programma samengesteld rond het thema 'Zingen zolang je leeft!' Zo zingen zij onder andere de jubelcantate 'Juich voor God' van Marco den Toom.

Speciaal voor het koor heeft dirigent Mathijs Kraan het lied 'Zing voor de Heer van liefde en trouw' gecomponeerd. Zij zingen dit lied voor het eerst in de Grote Kerk. Tijdens deze avond zorgen verschillende musici voor de muzikale omlijsting van de avond. Het orgel wordt bespeeld door Marcel van de Ketterij en de piano door Hugo van der Meij. Johanneke Wilbrink bespeelt de dwarsfluit en Willemien Veldman de viool.

Jacco van Delden zal een korte meditatie verzorgen.

De opbrengst van de kaartverkoop en de collecte is bestemd voor Kerk in Actie. Toegangskaarten zijn 8,50 (online 6,00) en kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen via www.korenindekerk.nl.