Hardenberg

Wie nomineer jij voor de Vechttrofee 2019?

Door de redactie

Net als de afgelopen elf jaar wordt de 'De Vechttrofee' weer uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Vechtdal Overijssel. De prijs wordt uitgereikt aan zowel inwoners van het Vechtdal als aan niet-inwoners. Ook dit jaar is Vechtdal Marketing weer op zoek naar de persoon of organisatie die volgens inwoners, ondernemers en betrokkenen de Vechttrofee moet winnen. Speciaal voor zijn of haar buitengewone inspanningen voor Vechtdalpromotie in het jaar 2019.

Nomineren tot uiterlijk 27 december 2019

Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden. Dat kan door een mail met naam en motivatie te sturen naar info@vechtdalmarketing.nl. Nomineren kan tot en met zondag 27 december 2019. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via social media en regionale media bekendgemaakt worden, zodat er opnieuw gestemd kan worden. De Vechttrofee 2019 wordt tijdens een jaarlijkse bijeenkomst eind januari of begin februari uitgereikt.

11 Vechtdal Ambassadeurs op een rij

De Vechttrofee 2018 is gewonnen door Martin Overweg. Martin heeft camping De Klashorst in Diffelen in 18 jaar omgetoverd van boerencamping tot erkend Natuurkampeerterrein. Niet alleen op de camping kunnen de mensen genieten van het leven in en met de natuur, Martin neemt ze ook mee op Bushcraft. Duizenden mensen per jaar worden geïnspireerd tijdens belevingswandelingen variërend van enkele uren tot meerdere dagen. Ook de media weten Martin te vinden, waarbij hij altijd het Vechtdal uitdraagt. En alsof hij alle tijd heeft zet hij zich vrijwillig in voor ontwikkeling van de Cultuurhistorie App, Hardenberg Buiten en de werkgroep Greenline Vecht. Eerdere Vechtdal ambassadeurs waren Leon Adegeest, Wim Borst, Ans Naber, Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René Jansen en Simone Koggel en Jack van der Boon. Zij zijn ook onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.

Vechtdal Overijssel...alle tijd!

Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) Topcampings, vakantieparken en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten. Meer ins&outs: www.vechtdaloverijssel.nl.