Hardenberg

Wie maakt de mooiste herfstfoto?

Door de redactie

Het Wereld Natuur Fonds organiseert een online fotowedstrijd voor kinderen. Het thema is 'Herfst'. Tussen 15 en 30 oktober kunnen kinderen t/m 17 jaar hun mooiste foto's insturen. De winnende foto's worden feestelijk onthuld in het Natuurmuseum Holterberg waar ze een jaar lang tentoongesteld worden.

Het WWF Regioteam Twente en Vechtdal daagt je uit om de natuur in te gaan om foto's te maken van de herfst. Je kunt denken aan herfstkleuren, vruchten en zaden, regen, zonlicht en paddenstoelen. Er valt heel veel te ontdekken om te fotograferen. De inzendperiode loopt van 15 oktober tot 30 oktober. Ga dus vast aan de slag of ga op zoek naar mooie fotoonderwerpen voor binnenkort. De spelregels en informatie voor het insturen van je foto's vind je op de facebookpagina: https://www.facebook.com/wnftwentevechtdal/ . Als je geen Facebook gebruikt of andere vragen hebt, stuur dan even een berichtje naar: twentevechtdal@wnfregioteam.nl.

De jury kiest uit alle inzendingen de drie mooiste foto's. De winnaars worden op 22 november om 11.00 uur uitgenodigd in het natuurmuseum Holterberg. De winnende foto's worden er feestelijk onthuld en mogen een jaar lang blijven hangen in het museum. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.