Hardenberg

Wereldtop dressuur en springen bij CSI Twente live bij RTV Oost

Door de redactie

Van zondag 16 tot en met zondag 23 juni komt de wereldtop van springruiters naar Geesteren voor de 45e editie van CSI Twente. Diverse toppers uit de internationale springsport, waaronder Harrie Smolders (zie foto), komen weer naar het 'strodorp' op het terrein van Erve Maathuis. U kunt bij RTV Oost live meegenieten van dressuur op driesterren- en springen op vijfsterren-niveau.

Leanjo de Koster

Op vrijdag 21 juni zendt RTV Oost de Grote Prijs van Twente live uit tussen 17.30 en 20.00 uur op TV Oost. Op de slotdag, zondag 23 juni, zal er ook online aandacht zijn voor de Nations Cup en 's avonds wordt in 'De Oosttribune' op TV Oost teruggeblikt op het evenement.

CSI Twente

Na 1989 en 1994 is het Twentse paardendorp nu voor de derde keer gastheer van de Longines FEI Nations Cup¿ Jumping & Dressage of the Netherlands. De historisch gegroeide mix van sport, business, cultuur en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek en is op dit moment het hoogst genoteerde springconcours van Nederland. Een cocktail dus van topsport, talentontwikkeling, breedtesport, handel, fokkerij, dressuur en tuigpaarden.