Twenterand

V.V. Den Ham 'Machtig Wies' met de sponsoren

Door de redactie

In deze covid-19 tijden zijn er meerdere bedrijven die het moeilijk hebben. Ook bij de Hammer voetbalclub beginnen de gevolgen merkbaar te worden. Wat is er dan belangrijker, om juist in deze tijden, schouder aan schouder te staan. Na eerdere acties om vooral lokaal te consumeren kwam het bestuur van de club met een ludieke actie.

Met twee bestuursleden actief in de relatiegeschenken branche, Jan Dubbink bij Rekla2000 te Hardenberg, en bierbrouwer Jurgen Bootsveld van de Berghoeve Brouwerij te Den Ham, werd een speciaal presentje samengesteld. Dit bestaat uit een exclusief voor de Hammer club gebrouwen witbiertje in een oplage van slechts 700 flessen, gecombineerd met een leuke verpakking met speciaal bierglas.

Daarbij een kaartje met de tekst dat de Hammer club waardering heeft voor haar sponsoren en de hoop uit spreekt dat ze snel weer op 'De Rohorst' met elkaar kunnen proosten.

De afgelopen dagen zijn de bestuursleden persoonlijk op pad gegaan om dit te bezorgen bij alle sponsoren.

Naast de Starselect leden en de leden van het H.O.C. ook alle shirt- en tassen sponsoren, de reclameborden sponsoren en de adverteerders in de presentatiegids. Deze gids komt dit jaar niet uit wegens de Corona perikelen, maar dat hoopt de voetbalvereniging Den Ham komend jaar in 2021 dubbel en dwars goed te maken. De club, opgericht in 1946 viert dan immers haar 75-jarig jubileum.

Het behoeft geen betoog dat de sponsoren bij verrast waren met deze attentie, weer een stukje persoonlijke aandacht voor, en betrokkenheid bij, de Hammer voetbalclub.