Twenterand

Vrijwilligers Kakelklup verrassen deelnemers aan huis

Door de redactie

Vorige week dinsdag bracht de vaste groep vrijwilligers een feestelijk 'flitsbezoek' aan de deelnemers van de Kakelklup. Een welkome verrassing in deze contactarme tijd.

Sinds de intelligente lockdown ligt de Kakelklup stil en moeten zowel deelnemers als vrijwilligers hun tweewekelijkse clubavond missen. Het werd volgens de vrijwilligers dan ook tijd om de deelnemers van de Kakelklup eens flink te verrassen, en wel met een kort maar feestelijk bezoek aan huis.

Verkleed, voorzien van een spandoek en met cadeautassen vol zomerse spullen wipten de vrijwilligers bij de clubleden langs. Onder het motto 'bye bye, zwaai zwaai' kon op verantwoorde afstand even gekletst en gezwaaid worden. Mede dankzij de door Bongiorno aangeboden ijsco muntjes vielen zowel het onverwachte bezoek als de cadeautasjes bijzonder in de smaak.

De Kakelklup is een club voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén keer in de twee weken komen deelnemers en vrijwilligers bij elkaar voor een gezellige avond met afwisselende activiteiten. De Kakelklup is onderdeel van ZorgSaam Twenterand en wordt gehouden in één van de lokalen van de Vriezenhof.