Twenterand

VliegerVrienden openen seizoen bij Johanneshoeve

Door de redactie

De organisatie van Vliegerfeest Twente, de Twentse VliegerVrienden opent samen met vele vliegeraars uit Duitsland en Nederland tijdens het Nieuwjaarsvliegeren het vliegerseizoen door gezellig een dag samen te gaan vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers. U bent zaterdag 25 januari vanaf 10.30 uur van harte welkom bij De Johanneshoeve, Dalweg 39 te Westerhaar. De toegang en parkeergelegenheid is gratis.

Veel vliegeraars zijn in de winter bezig nieuwe creaties te maken voor komend vliegerseizoen en de eersten zullen die zaterdag al te zien zijn. Veel mensen verwachten niet dat er ook in de winter gevliegerd wordt, maar de organisatie nodigt u uit om met eigen ogen de mooie creaties te komen aanschouwen. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve en er wordt koffie, glühwein, chocolademelk, frisdrank en de beroemde krentenwegge van bakker Schipper verkocht. De toegang en parkeergelegenheid is gratis.

Tiende editie

Ook is de organisatie al druk bezig met de voorbereidingen voor de tiende editie van Vliegerfeest Twente dat op 4 en 5 juli wordt gehouden bij Zalencentrum Spalink. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld om hun geweldige creaties te tonen. Meer informatie is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl.

Picasa