Hardenberg

Vind het gouden ei en win een gezinsvakantie

Door de redactie

Op tweede paasdag organiseert RTV Oost voor het negende achtereenvolgende jaar de populaire paasactie 'Zoek het ei!'. De regionale omroep verstopt negentien zilveren en één gouden ei in de hele provincie. Vind je een ei, dan win je een mooie prijs. De vinder van het gouden ei wint een gezinsvakantie van een week naar Bretagne.

Elk jaar is de provincie-brede speurtocht een groot succes. Vriendengroepen en hele families trekken erop uit om de eieren te zoeken, daarbij gaat het er vaak fanatiek aan toe. De gelukkige vinders komen live in de uitzending van Radio Oost en winnen mooie prijzen, zoals uitjes naar pretparken en musicals, maar ook een JBL box en een Google Home smart speaker zitten in de prijzenkast. Alle informatie over de te winnen prijzen vind je op rtvoost.nl/zoekhetei.

'Zoek het ei' is op tweede paasdag vanaf 9.00 uur te volgen op Facebook, internet en twitter @zoekhetei. Vanaf 10.00 uur volg je de zoektocht ook op Radio en TV Oost. Meedoen? Alle informatie lees je op rtvoost.nl/zoekhetei.