Twenterand

Vierde editie 24Jesus

Door de redactie

In het weekend van 7 en 8 september hopen ze de vierde editie te houden van 24Jesus. Vorig jaar hadden ze een gemêleerd gezelschap uit diverse omringende plaatsen. Leeftijd variërend van 23 tot 60 jaar.

24Jesus is een 24-uurs event waar ze met een groep mannen een stevige wandeling maken naar de plek waar ze zullen overnachten. Tijdens het 24Jesus-event zal het leven met Jezus centraal staan. Ze zullen hierover tijdens het event met elkaar in gesprek gaan. Tevens zijn er momenten van toerusting en lofprijzing. Naast deze verdiepende momenten is er zeker ook veel ruimte voor fysieke ontspanning en worden de activiteiten afgestemd op het thema. Dus ben je fysiek normaal gezond, dan zien ze graag je inschrijving tegemoet.

Het is niet van belang dat je aangesloten bent bij een kerkelijke richting, maar wil je je inzichten verdiepen, dan is dit misschien wat voor jou. Door openhartig met elkaar in gesprek te gaan, merk je dat je niet de enige bent met vragen. Hierdoor kunnen ze elkaar tot steun zijn. Het blijkt een goede manier om je een mening te vormen aan de hand van de gesprekken. Het geeft inzicht in de verschillende manieren van geloofsbeleving.

Het is bedoeling dat je zelf onder andere je tent, slaapzak en slaapmat meeneemt en deze als bepakking meedraagt tijdens de wandeling, voor diner, ontbijt en lunch wordt gezorgd. Mocht je niet de beschikking hebben over één of meer van de genoemde benodigdheden vermeld dit dan bij je aanmelding. Vaak kun je wel iets lenen van vrienden of familie.

Na je aanmelding willen ze graag een kennismakingsavond houden met de hele groep; ergens eind augustus. Hiervan krijg je nog een uitnodiging.

Je kunt je aanmelden via het mailadres: 24jesus.vriezenveen@gmail.com.

Graag snel aanmelden, want er is plaats voor maximaal 30 personen. Na aanmelding ontvang je bericht met daarin meer informatie, zoals vertrektijd, betaling, paklijst en voorwaarden.

Ook is het handig om aan te geven of je je auto wilt gebruiken voor het vervoer. Ze hebben ongeveer zes auto's nodig.

De kosten voor het weekend bedragen 30 euro per persoon.