Hardenberg

Vier het Leven viert mee met Rieu

Door de redactie

André Rieu wordt 70 en dat viert hij graag samen. Stichting Vier het Leven en Bios Hardenberg maken het mogelijk dat ouderen deze bijzondere film op een feestelijke manier kunnen gaan zien. Op zondagmiddag 19 januari worden ouderen door gastvrouwen en gastheren van Vier het Leven opgehaald en begeleid naar '70 YEARS YOUNG'. Een bijzonder arrangement inclusief Limburgse vlaai.

De maestro zelf heeft muzikale hoogtepunten geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière. Een prachtige reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties: het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Samen met presentatrice Charlotte Hawkins haalt André herinneringen, de liefde en de muziek en leidt u rond door zijn landhuis in Maastricht. Zoals gasten van Vier het Leven gewend zijn, alles is inclusief: begeleiding, vervoer, entree film, koffie/thee en vanmiddag ook met Limburgse Vlaai, en een pauzedrankje.

De kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aanpak en aandacht en het wegnemen van drempels. De vrijwilligers bieden een ondersteunende arm en individuele aandacht om samen te kunnen genieten. Zoals een gast het vertelde: "Met Vier het Leven meegaan voel ik mij zo verwend, het is altijd genieten, vooral omdat we samen gaan"!

Voor ouderen, mantelzorgers, organisaties die zich willen aanmelden, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl. Voor de 70 Years Young film vóór 7 januari 2020 aanmelden via Vier het Leven.

Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief een vaste bijdrage voor consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.