Hardenberg

Vechtportal stopt op 1 februari 2020

Door de redactie

In 2015 is vanuit het programma Ruimte voor de Vecht de Vechtportal als pilot gestart. Via de portal bent u op de hoogte gehouden van wat er speelt in het gebied Hardenberg-Ommen. De deelnemende partijen aan het programma Ruimte voor de Vecht hebben onlangs besloten om de communicatie over de Vecht-projecten in 2020 op een andere manier in te vullen. Daarom stopt de Vechtportal per 1 februari 2020.

Net als voorheen blijven de deelnemende partijen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het gebied. Via de nieuwsbrief van waterschap Vechtstromen en Ruimte voor de Vecht kunt u de ontwikkelingen in het gebied (en het gehele Vechtdal) volgen. In verband met de privacywetgeving mogen uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Uw persoonlijke gegevens worden per 1 februari 2020 verwijderd. Daarom wordt u verzocht om u voor die tijd zelf aan te melden voor deze nieuwsbrieven.

Nieuwsservice waterschap

Om op de hoogte te blijven van de projecten tussen Hardenberg en Ommen (zoals Rheezermaten en Karshoek-Stegeren) kunt u zich aanmelden voor de nieuwsservice van waterschap Vechtstromen via www.vechtstromen.nl/nieuwsservice. Hier kunt u aangeven in welke gemeente(n) en/of onderwerp(en) u geïnteresseerd bent. U ontvangt wekelijks een nieuwsbrief en u kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link in de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Ruimte voor de Vecht

Wilt u op de hoogte blijven van het programma Ruimte voor de Vecht en projecten in het gehele Vechtdal? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Ruimte voor de Vecht door een mail te sturen naar nieuwsbrief@ruimtevoordevecht.nl.