Twenterand

Vakantie voor Muziekvereniging Juliana

Door de redactie

Op zaterdag 1 augustus halen de leden van Muziekvereniging Juliana, in verband met de zomervakantie, geen oud papier op in Den Ham. U kunt uw oud papier wel inleveren bij de containers aan de Geerdijk.

U wordt vriendelijk verzocht uw oud papier in te leveren in de aangegeven container. Bedrijfskarton kan niet meer in de papiercontainer worden gedeponeerd, karton van consumenten is nog steeds meer dan welkom. Bij het inleveren van uw oud papier houdt u 1,5 meter afstand van anderen om coronabesmetting te voorkomen.

Muziekvereniging Juliana heeft de opbrengsten van het oud papier hard nodig om haar kosten te drukken. Door de uitbraak van COVID-19 zijn de afgelopen maanden veel activiteiten afgelast, waardoor Juliana inkomsten misloopt. De diverse kosten die de vereniging heeft, zoals de aankoop en onderhoud van muziekinstrumenten, opleiden van leerlingen en het onderhoud van 't Muziekgebouw aan de Slingerweg, gaan wel door. De muziekvereniging roept u dan ook op om oud papier te blijven brengen.