Twenterand

Vakantie Bijbelweek Vriezenveen

Door de redactie

Van maandag 15 tot en met zondag 21 juli wordt op zes locaties in- en om Vriezenveen de Vakantie Bijbelweek georganiseerd voor alle kinderen van de basisschool. Het thema dit jaar is: SchatRijk! Nieuwsgierig? Kom gezellig langs.

Zowel in de ochtenden als de middagen is er een programma. Voor het ochtendprogramma kunnen de kinderen van groep 1-5 op diverse locaties terecht. De kinderen beleven een aantal feestelijke ochtenden waarin wordt geknutseld, gezongen, spelletjes worden gedaan, een Bijbelverhaal wordt verteld en elke dag zal het geliefde duo Daan&Danootje de locaties bezoeken. De kinderen van groep 6-8 zijn allemaal welkom in de tienertent. Het tienerprogramma is al jaren een begrip. Naast de dagthema's, die op een aansprekende manier worden ingeleid, zijn er veel workshops waardoor er voor alle tieners iets te kiezen is.

Voor de anders begaafde kinderen in de leeftijd van zes tot en met veertien jaar wordt er ook dit jaar in Aadorp een aangepast programma georganiseerd van 10.00 tot 11.30 uur. Het programma is gedeeltelijk samen met de kinderen van de locatie Aadorp en gedeeltelijk apart in een eigen ruimte met eigen activiteiten. Wil je eerst graag wat meer informatie, laat het weten per mail: andersbegaafden.vbw@gmail.com of telefonisch bij Annetta Overweg (0546-564532). Voor alle locaties van het ochtendprogramma en de middag- en avondprogrammering, zie www.hervormdvriezenveen.nl.

Afsluitingsdiensten

Op zondag 21 juli worden op twee locaties afsluitende diensten gehouden: om 9.30 uur in de Grote Kerk, de Pollenkerk (bij mooi weer buiten op het plein van Basisschool De Pölle) en de Westerkerk; om 10.00 uur bij de Shalomschool (loc. Het Zicht.) en de Aakerk.