Twenterand

Vakantie Bijbel Club in Den Ham

Door de redactie

De voorjaarsvakantie staat straks alweer voor de deur. Bij de voorjaarsvakantie denken jullie misschien wel aan de Vakantie Bijbel Club. Elk jaar is er een Vakantie Bijbel Club: drie geweldige dagen voor alle kinderen van Den Ham, dus ook voor jou. Het is dan drie dagen feest: We zingen, dansen, knutselen, kijken naar een spannend toneelstuk en doen gave spellen.

Door de coronamaatregelen kunnen we dit jaar geen Vakantie Bijbel Club organiseren zoals andere jaren. Toch gaan ze de VBC niet zomaar overslaan. Daarom een special edition. Een gave VBC tas om thuis te kunnen knutselen, lezen, zingen en puzzels maken.

Deze toffe tas krijgen jullie voor de vakantie uitgedeeld via school (Smithoek, Domino en de Maten). Ga jij naar een andere school? Mail dan! Dan zorgen ze dat jij ook deze gave VBC tas krijgt. Volgen jullie de facebookpagina al? https://www.facebook.com/vbcdenham/. Want online gaan ze er toch een VBC feestje van maken. Luisteren, zingen, dansen jullie mee? Ze hebben hun uiterste best gedaan om ook een speurtocht te organiseren, met onderweg verschillende posten, spellen en een vossenjacht. Helaas zijn er nog teveel corona-maatregelen waardoor we moesten besluiten dat de speurtocht niet door kan gaan. Wie weet bewaren we de speurtocht voor de Vakantie Bijbel Club 2022. Ze wensen jullie allemaal heel veel plezier met de VBC tas en hopen dat jullie er een fijne Vakantie Bijbel Week thuis van gaan maken. Houd de facebookpagina in de gaten, want in de VBC week is er elke dag wel wat te beleven, Vakantie Bijbel Club Den Ham Vakantiebijbelclub@hotmail.com.