Twenterand

Times Like These treedt op

Door de redactie

De band Times Like These met zangeres Aletta Berkhof treedt zaterdag 18 januari op in CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen.

Theater Turf organiseert al een paar jaar achtereen in de maand januari een muzikaal opkikkertje voor het nieuwe jaar. Deze keer komt deze populaire muziekgroep met Twenterandse roots om er een swingende avond van te maken. Het repertoire van de band Times Like These bestaat uit rockmuziek, waarin de gitaar een belangrijke hoofdrol speelt. Rock van de jaren '70 en '80 is de basis, maar ook worden andere periodes niet geschuwd. De band heeft nummers van onder meer Status Quo, Queen, Foo Fighters, Led Zeppelin, Thin Lizzy. Soms 'stevige' rock, maar ook rustige nummer als muziek van bijvoorbeeld Tracy Chapman, Eric Clapton en Jeff Beck. Voor elk wat wils dus. Naast het spelen van covers is de band ook bezig eigen nummers in het repertoire op te nemen.

Entreekaarten kosten zijn tien euro per persoon. Te verkrijgen via de website www.theaterturf.nl, of 's avonds aan de zaal. De muziekavond begint om 20.00 uur, om 19.30 uur is de zaal open.