Twenterand

Theater Turf en Het Punt presenteren samen nieuw programma

Door de redactie

Theater Het Punt in Vroomshoop en theater Turf in Vriezenveen presenteren gezamenlijk hun nieuwe programma's. Dat doen ze op maandag 26 augustus in Vroomshoop en op dinsdag 27 augustus in Vriezenveen, beide keren vanaf 20.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens deze avonden gratis kennismaken met de voorstellingen en activiteiten die in het komende theaterseizoen op het programma staan.

Tijdens de beide avonden, die gratis toegankelijk zijn, wordt het hele programma voor het komende theaterseizoen bekend gemaakt. Zowel in Het Punt te Vroomshoop als in CCK2 te Vriezenveen zullen diverse artiesten live een preview laten zien en/of horen terwijl anderen een persoonlijke boodschap voor de bezoekers hebben ingesproken. Het belooft een aantrekkelijke presentatie te worden die een gevarieerd beeld laat zien van de komende programma's. Aan het eind van de avond wordt de nieuwe brochure, die pas in september huis aan huis verspreid wordt, aan de bezoekers uitgereikt.

De beide programmaraden hebben hun uiterste best gedaan om met een breed scala aan voorstellingen voor de dag te komen. Voor elk wat wils en zoals het er naar uitziet, zijn ze daarin meer dan geslaagd. De toegang is geheel gratis en u krijgt na afloop nog een heerlijk drankje aangeboden. Als u zich aanmeldt via info@welkombijhetpunt.nl (26 augustus) of info@theaterturf.nl (27 augustus) dan bent u verzekerd van een zitplaats.