Twenterand

Taalpunt Twenterand geeft workshop internet

Door de redactie

Mensen gebruiken steeds vaker het internet. Op Marktplaats kun je je spullen verkopen. Op Facebook zie je wat je vrienden doen. Via Google kun je makkelijk en snel iets opzoeken.

Voor iedereen die er meer over wil weten geeft Taalpunt Twenterand een workshop over het gebruik van internet op je computer of tablet.

Workshop over internet

Bij de workshop internet leer je op een leuke manier je computer te gebruiken. De workshop is op vrijdag 17 mei, van 13.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Vriezenveen (Jonkerlaan 4). Wil je meedoen aan de workshop? Geef je dan voor 10 mei op bij Dianne Companje. Dat kan door te appen of te bellen naar 06 2161 2881.

Taalpunt Twenterand

Kun je niet bij de workshop zijn, maar wil je meer weten over de computer? Kom dan naar het Taalpunt in de bibliotheek in Vriezenveen. Het Taalpunt is er voor iedereen met een vraag over lezen, schrijven, spreken, rekenen en digitale vaardigheden. Wil je meer weten over het Taalpunt? Neem dan contact op met Dianne Companje via 06 2161 2881 of d.companje@bibliotheektwenterand.nl.