Twenterand

't Haarhuus gebouw B heet voortaan Beekzicht

Door de redactie

Gebouw B van verzorgingshuis 't Haarhuur in Westerhaar heeft nu een echte naam. Dankzij een intitiatief van de bewoners heet het gebouw voortaan Beekzicht.

De heer Botter, bewoner van het woongebouw aan de Oranjestraat nam eind 2019 contact op met Mijande Wonen. De bewoners wilden graag een nieuwe naam voor hun woongebouw dat in de volksmond 't Haarhuus gebouw B wordt genoemd en vroeg wat Mijande Wonen vond van dit idee. "Dat vonden wij een heel goed idee en een mooi initiatief van de bewoners", licht Aukje Kooistra, manager Wonen bij Mijande Wonen toe. "Daar werken wij graag aan mee".

De bewoners bedachten verschillende leuke namen voor het gebouw en vanaf nu heet het gebouw Beekzicht. Het idee was om de naam tijdens een gezellig samenzijn met alle bewoners te onthullen. Vanwege de coronamaatregelen kon dat nu niet doorgaan, maar op een later moment, als het weer veilig kan en mag, gaat dat alsnog plaatsvinden. Als verrassing ontvingen alle bewoners gebak van Mijande Wonen om de nieuwe naam toch alvast te vieren.