Twenterand

Studiekring Den Ham zoekt leden

Door de redactie

Sinds 23 oktober komt elke twee weken de Studiekring Den Ham bij elkaar in de Bibliotheek. Een studiekring is een vaste groep van 50-plussers die twee uur bij elkaar komt om verschillende onderwerpen te bespreken onder het genot van een kop koffie of thee.

Een bijeenkomst bevat 'een rondje actualiteiten', de bespreking van een samen gekozen onderwerp en een discussie. Doel is om samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo "intellectueel actief" mogelijk te blijven.

Een bijeenkomst kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

De Studiekring Den Ham heeft op dit moment mogelijkheden voor nieuwe deelnemers. Er zijn nu 8 leden, maar er is plaats voor 12 personen. Tijdens de bijeenkomsten zal voor o.a. koffie/thee een zeer kleine bijdrage worden gevraagd. Dus voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Heeft u belangstelling?

Op woensdag 4 en 18 december om 19.00 uur heeft u de mogelijkheid om kennis te komen maken. De Studiekring is dan bij elkaar in Bibliotheek Den Ham aan de Roelofsbrink 10.

Het zou wel fijn zijn als u zich vooraf meldt bij de contactpersoon: Barbra Arrindell, 06-46192208, email: arbutusrd14@hotmail.com

De Studiekring Den Ham is een initiatief van Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand. Voor meer informatie: www.studiekringen50plus.nl, www.zorgsaamtwenterand.nl, www.bibliotheektwenterand.nl