Twenterand

Start AMV en AMV lessen bij De Harmonie Vroomshoop

Door de redactie

Na de vakantieperiode zijn de muzieklessen en repetities alweer in volle gang bij muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop. Voor kinderen die zin hebben in muziek maken, maar nog niet weten op welk muziekinstrument ze dit willen doen, heeft De Harmonie Vroomshoop de cursus 'Algemene Muzikale Vorming' (AMV).

Deze éénjarige cursus is bedoeld voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Samen met andere kinderen wordt er geleerd noten te lezen en een klokkenspel of blokfluit te bespelen. De lessen zullen worden verzorgd door een gediplomeerde docente. Na de cursus kan worden gekozen om een instrument te leren bespelen bijvoorbeeld bij muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop.

Op maandag 5 oktober gaat het seizoen van start, de lessen zullen om 16.15 uur starten en tot 17.00 uur duren. De les wordt gegeven in de Harmonieruimte van activiteitencentrum Het Punt te Vroomshoop.

Openbare les

Wilt u eerst kijken hoe het er aan toe gaat tijdens een AMV les en of het iets voor uw kind is? Dan kunt u komen kijken naar een openbare AMV les op maandag 21 september om 15.30 start deze openbare les en deze eindigt om 16.15 uur. Deze les wordt gegeven in het theater van Het Punt. Via deze weg wil De Harmonie Vroomhoop alle geïnteresseerden uitnodigen om te komen kijken en/of mee te doen.

Aanmelding voor de AMV cursus kan via de website: www.deharmonievroomshoop.nl of door een email te sturen naar info@deharmonievroomshoop.nl.