Twenterand

Skeelers pakken de trainingen weer op

Door de redactie

Jeugdige skeeleraars van SWC Twenterand pakken de training weer op. Ook niet-leden mogen meedoen. Er moest wel het nodige voor worden geregeld, maar eindelijk kunnen de jeugdleden van SWC Twenterand weer onder begeleiding trainen op de baan aan de Geesterenseweg.

In de afgelopen periode was in het straatbeeld al te zien hoe populair het skeeleren is: jong en oud 'bonden de wieltjes onder' en gingen de straat op. De opstart van de trainingen bij de skeelerclub is hét moment om dit ook veilig te leren doen. Onder begeleiding van de enthousiaste jeugdtrainers kunnen de trainingen vanaf 12 mei in twee leeftijdscategorieën (groep 1: 5 tot en met 12 en groep 2: 13 tot en met 18 jaar) weer van start. Ook niet-leden mogen meedoen. De eerste drie weken (= zes lessen) zijn gratis. Vooraf aanmelden op www.swctwenterand.nl is verplicht. Hier vind je ook alle andere informatie en voorwaarden voor deelname. Uiteraard is een helm verplicht en in verband met het corona protocol is het tijdelijk wel een voorwaarde dat kinderen zelfstandig kunnen voortbewegen, dus zonder hulp zelf op de skeelers kunnen staan.

De trainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond, groep 1 van 18.45 tot 19.30 uur en groep 2 van 20.00 tot 20.45 uur. Voor de volwassenen skeeleraars is ook versoepeling van de coronamaatregelen aangekondigd. Aan de invulling daarvan wordt gewerkt.