Twenterand

Sint Nicolaas in Den Ham

Door de redactie

Op zaterdag 16 november maakt Sint Nicolaas zijn opwachting in Den Ham. 's Middags tijdens de schemer, zo langzamerhand een traditie in Den Ham, wordt om 16.15 uur Sint Nicolaas op de Brink verwacht.

Vanwege de wegwerkzaamheden in het dorp heeft de organisatie Sinterklaas gevraagd om dit jaar met een vliegtuig te komen. Het organiserend comité zorgt in overleg met Sinterklaas voor marshalls, zodat de Sint een veilige landing zal maken.

Het Dweilorkest van Muziekvereniging Juliana zal de Sint opwachten op de Brink. De Pietenband zorgt voor de rest van de muzikale omlijsting van dit gezellige feest. Voor alle kinderen zijn er leuke verrassingen en strooigoed.

De kinderen van Den Ham ontvangen een uitnodiging voor Het Grote Sinterklaasfeest op de Brink. Deze uitnodiging bevat een knutselwerkje van een vliegtuig. Ook bij een aantal winkels liggen formulieren voor kinderen die niet in Den Ham naar school gaan. (supermarkt Jumbo en kapsalon Bijlstra Haarstyling).

Jaarlijks verwelkomt de Sint en zijn grote gevolg in Den Ham vele bezoekers, uit het dorp en verre omstreken. Ook dit jaar verwacht de organisatie een grote opkomst. Kijk ook op facebook pagina: Sinterklaas in Den Ham.