Twenterand

Samen Verder-Wandeling

Door de redactie

In de week van Twenterand Ontmoet, onderdeel van de landelijke week van de eenzaamheid, wil de gemeente Twenterand positieve aandacht geven aan inwoners. Ondanks deze gekke tijd zijn er veel mooie activiteiten, cursussen waarin we elkaar kunnen ontmoeten. Ook Evenmens Twenterand doet mee. Evenmens organiseert op 8 oktober een Samen Verder-Wandeling, met aandacht voor rouw- en verlies.

Samen Verder is een wandelgroep waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Er is extra aandacht voor mensen die een dierbare hebben verloren. Een verlies verwerken kan niemand alleen. Evenmens Samen Verder brengt u in contact met lotgenoten en zorgvrijwilligers die helpen het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te nemen.

Donderdag 8 oktober biedt Samen Verder een wandeling aan. Deze start vanaf Partycentrum de Zandstuve, Dennenweg 11, Den Ham. Verzamelen om 10.00 uur, vertrek 10.15 uur. Aanmelden is verplicht. Dit kan via: 0548 ¿ 638 830. info@evenmens.nl.

Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie. Kijk ook eens op www.help-me.nu/twenterand-ontmoet/ voor het complete aanbod van activiteiten in de week van Twenterand Ontmoet.