Twenterand

Randrock overtreft zichzelf

Door de redactie

De zeventiende editie van Randrock, op Hemelvaartsdag, was er eentje om niet snel te vergeten. De line-up en het prima weer, het was uitstekend festivalweer, wisten jong en oud naar de verschillende podia en Randrock Junior te trekken. Het was de hele dag gezellig druk op het festivalterrein in het centrum van Vriezenveen.

Kevin Sand

De allerkleinsten trapten het evenement af met een spetterend optreden van Buurman & Buurman. Randrock Junior, dat net als andere jaren speciaal voor de kleintjes was opgezet, overtrof zichzelf dit jaar met veel nieuwe activiteiten. Zo was er een zeepbellenman, werd er geschminkt, geknutseld en zag je op het terrein timmerende kleuters en draaiende peuters. De Sportfabriek was aanwezig met een heus levend tafelvoetbalspel en LOK Vriezenveen zorgde ervoor dat de kleintjes er als echte 'beauty queens' bij liepen.

Goede sfeer

De sfeer was fantastisch. Mede door de drie verschillende podia was er voor de muziekliefhebber genoeg te horen en zien. Keiharde thrash metal van Distillator, maar ook Dries Roelvink, de zingende fietsenmaker Leon Schipper en Dilana Smith zetten Vriezenveen op zijn kop. Het festival werd afgesloten met lekkere Dance muziek en de fenomenale Queen coverband de Queen Vipers uit Italië.

650 jaar Vriezenveen

Op de 'Vjenne Stage' werd de officiële aftrap gegeven voor 650 jaar Vriezenveen. Wethouder Roel Koster onthulde de speciale jubileum vlag die voor deze feestelijke mijlpaal is gemaakt. De van oorsprong Vriezenveense bands The Bottleneck Rockers en Times Like These verzorgden de eerste optredens op de Vjenne Stage.

Grote dank aan vrijwilligers en sponsoren

Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers kon de organisatie van Randrock van begin tot eind weer een geweldige editie neerzetten. Met drie heel verschillende podia trok het festival niet alleen Vriezenveners maar mensen uit heel Twente en daarbuiten. Hieruit blijkt dat Randrock een erg succesvolle formule in handen heeft.

Kevin Sand