Twenterand

Rabobank steunt Stichting Manna met grote donatie

Door de redactie

Maar liefst 25.000,- euro doneert Rabobank Noord en West Twente aan Stichting Manna. Dit geldbedrag besteedt de stichting aan de nieuwe huisvesting in het voormalige pand van basisschool De Linde in Vroomshoop.

Sipko Bruins, directeur Particulieren bij de Rabobank, sprak lovende woorden bij de cheque-overhandiging op woensdag 30 oktober. "Het werk van stichting Manna dragen wij al jaren een zeer warm hart toe. Al die pakketten die zij uitgeven, de kledingwinkel die zij onderhouden, de verjaardagsactie voor kinderen.... Stuk voor stuk projecten die ontzettend waardevol zijn voor verschillende doelgroepen in Twenterand. We zijn blij dat onze leden via het Rabofonds besloten hebben om deze stichting te ondersteunen met haar nieuwe locatie."

Tot voor kort waren de diverse afdelingen 'Manna Care', 'Manna Fashion' en 'Manna Happy Kids' nog op verschillende locaties werkzaam. Op de nieuwe, gezamenlijke locatie, neemt ook stichting Waypoint haar intrek.

Projecten die ook wel een steuntje in de rug nodig hebben, kunnen een aanvraag doen bij het Rabofonds van de Rabobank. Meer info daarover is te vinden op www.rabobank.nl/nwt.