Twenterand

Pubers met Pit

Door de redactie

Soms kan je jezelf wanhopig afvragen of het nog wel goed komt met jouw puberende zoon of dochter. Daarin ben je niet de enige!. Daarom organiseert Loes deze cursus speciaal voor ouders en verzorgers van pubers in de leeftijd van 12-16 jaar. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur. Tijdens deze cursus wordt informatie gegeven, je kunt ervaringen delen en er zijn oefenopdrachten voor thuis.

De periode dat je kind puber wordt is een periode vol met mogelijkheden, maar ook met verleidingen. Je kind verandert enorm. Ook jouw rol als ouder verandert. Deze veranderingen vragen van jou als ouder om een andere aanpak. Dit kan best lastig zijn. Je wil dat je puber opgroeit tot een evenwichtig persoon, en je wil een puber die straks verstandige keuzes kan maken. In de cursus gaan we dieper in op de veranderingen in het gedrag van je puber en de hoe je op een positieve manier afspraken met elkaar kunt maken. Ook staan we stil bij hoe jij je puber kunt ondersteunen bij het maken van keuzes en hoe je kunt omgaan met emotioneel gedrag van je puber. De cursusleidster is Suzan Bennink, Kindercoach-therapeut

Waar en wanneer

De cursus vindt plaats op 4, 11 en 18 juni in het Flierpark gebouw Vroomshoop aan de Bijvank 18 van 19.30 -21.30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cursusbureau@loes.nl.

Advies van Loes

Loes is er speciaal om ouders en verzorgers advies te geven over opvoedvragen. Heb je vragen, dan kun je Loes telefonisch bereiken of langskomen bij een van de vier Loes loketten in Twenterand. Kijk op www.loes.nl voor de contactgegevens. Loes helpt je graag!