Twenterand

Ouders Autisme Steunen Elkaar

Door de redactie

Op maandag 16 september is er van 19.30 tot 21.00 uur is er een bijeenkomst van Lotgenotengroep OASE in Dagbesteding 't Proathuus, Oranjeplein 21-23 in Vroomshoop. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders van een kind met ASS-problematiek.

Als ouder van een kind met ASS-problematiek kan het prettig zijn je ervaringen te delen met anderen, die in dezelfde situatie zitten, of al hebben gezeten. Een half woord is vaak genoeg en bij elkaar vindt men begrip en (h)erkenning. Daarom biedt Evenmens Twenterand de Lotgenotengroep OASE! Tijdens de bijeenkomsten komen er spontaan onderwerpen ter sprake, soms is er een thema. Gespreksleider is Miranda Felix, mantelzorgconsulent in de gemeente Twenterand en trainer van het Autisme BelevingsCircuit.

Wil je een keertje vrijblijvend kijken of deelname aan deze groep iets voor je is, wees welkom! Vooraf even een mailtje naar mfelix@evenmens.nl wordt gewaardeerd. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen via bovenstaand e-mailadres. Of bel: 0546-898372.