Twenterand

Opstarten publieke vieringen in de H. Pancratius parochie

Door de redactie

Met ingang van zondag 21 februari zal de H. Pancratius parochie de vieringen weer toegankelijk maken voor parochianen, met dien verstande dat er nog steeds sprake is van een beperkt aantal, namelijk 30 personen.

Eerder, vanaf half december, had het pastoraal team besloten aan te sluiten bij de lockdown en geen bezoekers meer toe te laten. Het pastoraal team deelt in het gemis dat parochianen hebben ervaren en zij zijn daarom blij mensen weer te kunnen verwelkomen, al is het rekening te houden met de corona richtlijnen en onder voorbehoud van veranderende coronamaatregelen.

Online reserveren

Voor de viering kan online gereserveerd worden via de website van onze parochie: www.hpancratius.nl via de knop "Meevieren". U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina, waarop u bij "reserveren" u de kerk van uw keuze selecteert. Bij "kies een viering" selecteert u de gewenste viering (u ziet dan of er nog plaats is, anders komt u op de wachtlijst). U noteert vervolgens uw naam, achternaam en telefoonnummer en emailadres in de daarvoor bestemde vakjes. U kruist het vakje aan dat u zich afmeldt bij klachten. U kruist het vakje aan dat u toestemming geeft voor het verwerken van de gegevens. Dan klikt u op de knop "versturen".

Weekendvieringen vanaf maandag 09.00 uur voorafgaand aan de viering.

Hulp bij het reserveren

Parochianen die zelf niet in staat zijn online te reserveren, kunnen dit laten doen door familie, vrienden of eventueel door het lokale secretariaat

Gebruik van mondkapjes

Het gebruik van het mondkapje is verplicht bij bewegingen van de kerkgangers: bij binnenkomst tot aan de zitplaats, bij de communiegang en bij het uitgaan van de kerk. Mocht men niet de beschikking hebben over een mondkapje, krijgt men er een bij het binnengaan van de kerk. Pastoraal team H. Pancratius Parochie hoopt op uw begrip en wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd.